Welkom op de 3-sterren camping Au Clos de la Chaume in Corcieux, lid van Sites & Paysages

Pascaline en Mike zijn blij u als koppel, met de familie of onder vrienden te verwelkomen op een camping met een « Qualité Tourisme » en « Groene Sleutel » label, gesitueerd op 10 min van Gérardmer en la Vallée des Lacs, in de Vogezen. De camping is gelegen aan de ingang van het dorp Corcieux. Op 500 meter vindt u in ons kleine dorpje, alle voorzieningen : restaurants, snackbars, bar, winkels, toeristische dienst, krantenwinkel, kledingzaken…

Wij zijn ook lid van het netwerk Sites et Paysages . De camping Au Clos de la Chaume bevindt zich in het midden van de ongerepte natuur, in het Regionaal natuurpark Ballons des Vosges, op 15km van Gerardmer, in het hartje van Elzas-Lotharingen. Het is de ideale vertrekplaats om de Vogezen, de Elzas en Lotharingen te ontdekken.

58e91ba4eb97430e81906507

Info COVID-19 

 

We are very happy to inform you that the campsite is now OPEN again. We have followed the sanitary advice from the French Campsite Federation and confirm that all services including the swimming-pool, the sanitary facilities, play area are now open with all measures in place for your safety.

If you require further information, please do not hesitate to contact us, although there might me some delay as we currently receive many emails and phone calls.

Take care of yourself and your families and we hope to see you soon.

Kind regards

Pascaline, Mike et Raphaël