Onze diensten

De 3-sterren Camping Au Clos de la Chaume biedt u meerdere diensten aan…

De camping opent zijn deuren van 15 april to 30 september voor huurwoningen en van 20 april tot 30 september voor kampeerplaatsen.

De receptie van de camping ontvangt u alle dagen, van 08u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 19u00. U vindt er uiteenlopende en volledige informatie over de regio en het is met veel plezier dat wij onze uitgebreide kennis over de omgeving met u kunnen delen (locaties om te bezoeken, niet te missen natuurlijke attracties, wandel-, mountainbike- en fietsroutes, het bos, het water, de geschiedenis… Kortom al onze goede tips !) .

De camping is gelegen aan de ingang van het dorp Corcieux. Op 500 meter vindt u in ons klein dorp, alle mogelijke voorzieningen: restaurants, snackbars, bar, winkels, toeristische dienst, krantenwinkel, kledingzaken…

De Camping voorziet u van goede plannen en nodigt u uit om, tijdens de week, een hapje te komen eten in haar partner restaurants in het dorp, op 500m. U kan op de camping ook komen smullen van een lekker ijsje of uw dorst lessen in de bar in het dorp !

Verkiest u liever te eten in alle stilte op uw kampeerplaats ? Bestel dan een pizza ! Tijdens het seizoen passeert er op de camping twee keer per week een pizzakraam en één keer per week een gebraden kippen- / aardappelkraam..

Voor uw comfort wordt de receptie van de camping voorzien van een voorraad verse broodjes en croissants alle dagen in juli en augustus. Gasflessen zijn ook beschikbaar voor verkoop.

Omdat de gastronomie en de regio integraal deel uitmaken van het Frans patrimonium, biedt het campingteam u een degustatie van Elzaswijnen aan. Deze degustatie wordt elke woensdag (in juli en augustus) georganiseerd door een kleine Elzassische producent. Ontdekkingen en gezelligheid zullen u te wachten staan !

Er is ook een wasserij ter beschikking. U vindt er wasmachines. Deze is alle dagen geopend van 08u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 19u00.

In elke huurwoning zijn ook dekens voorzien en wegwerplakens worden aan de receptie te koop aangeboden (8€ per linnengoed). We zitten in de bergen, dus soms kunnen de nachten koud zijn…

Blijf in verbinding met uw dierbaren tijdens uw vakantie ! NIEUW systeem : Een WiFi-verbinding is op het hele kampeerterrein beschikbaar. Deze is gratis voor een beperkt gebied op de camping (speeltuin / zwembad / speelhal) tegen de prijs van 1/2 uur alle 6 uur en is onbeperkt beschikbaar op alle kampeerplaatsen en in alle huurwoningen (betalen, werkt niet op 2 apparaten tegelijk). U kan uw WiFi-codes 24u/24 aan de receptie van de camping kopen.

Enkele van onze kampeerplaatsen zijn dicht bij de sanitaire blok gelegen. Aarzel niet om ons dit te vragen indien dit u kan helpen.

Vakantiecheques en bankkaarten worden aangenomen. Wij zijn ook aangesloten bij het VACAF-systeem.