Onze kampeerplaatsen in de Vogezen

Gezellige en ruime kampeerplaatsen …

De 3-sterren camping Au Clos de la Chaume nodigt u uit om te verblijven op één van de 94 kampeerplaatsen, in het hartje van de Vogezen, van 20 april tot 20 september. Of u nu in een tent, een caravan of kampeerwagen verblijft, geniet van uw openlucht vakantie, in de buurt van Gérardmer !

Tijdens uw verblijf op de camping, zal u kunnen genieten van vlakke, grasrijke en ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100 m² onderverdeeld op een terrein van 4 hectaren.

Voor nog meer comfort, hebben wij ook Grand Confort kampeerplaatsen gecreëerd met een oppervlakte van gemiddeld 140 m² met wateraansluiting + sanering + 10 AMP elektriciteitsaansluiting. Aangezien deze erg populair zijn, raden wij aan ze snel te reserveren.

Om in alle rust wakker te worden, kan u elke ochtend verse broodjes en croissants aan de receptie van de camping vinden. (in juli-augustus)

Barbecues zijn toegelaten op alle kampeerplaatsen op de camping en in alle huurwoningen (zonder terras).

Honden aan de leiband gehouden en met een goede gezondheid zijn ook toegelaten op het kampeerterrein.

Voor onze vrienden, de camper-gasten

Het terrein is hard en vlak om campers te ontvangen. Au Clos de la Chaume beschikt over een afvoerpunt en water aangepast aan uw voertuig.

Wij zijn ook aangesloten bij het systeem Stop Accueil Campers, opgericht door de FFCC (aankomst na 18u00, vertrek voor 10u00). Profiteer dus van een camping aan de beste prijs en met een kwaliteitsvol onthaal. U zal altijd welkom zijn op de camping !

Kies de camping als halte tijdens uw rondreis met de camper en vertrek nadien om meren, bossen en watervallen te gaan ontdekken ! U kan natuurlijk ook een kleine uitstapje maken naar onze Elzassische buren op slechts enkele kilometers en de Wijnroute ontdekken (de Elzas op 25km).

Op de camping is alles gemakkelijk voor camper-gasten omdat ze hun camper ter plekke kunnen achterlaten en te voet naar de stad kunnen gaan om hun inkopen te doen, alsook te profiteren van een gevarieerd aanbod aan restaurants… Talrijke wandelingen, fiets -en mountainbiketochten zijn ook mogelijk vanuit de camping.

Spreekt een natuurverblijf in Au Clos de la Chaume u aan ? Download nu het reserveringscontract.