Verhuur van Chalets, Bungalows, Cottages, Stacaravans en andere (Cotton Lodge Nature) in de Vogezen

Sorteren

Uw gehuurde stacaravan en chalet in de Vogezen Au Clos de la Chaume

Om tijdens uw vakantie naar het platteland te gaan en tegelijkertijd te kunnen genieten van de gezelligheid van onze camping en het comfort tijdens uw doorreis, dan gaat er niets boven het huren van een stacaravan of chalet in Clos de la Chaume. Waar u kan kiezen tussen verschillende aanbiedingen die op onze camping beschikbaar zijn voor u. Het doel is om u tegelijkertijd de authenticiteit van een vakantie op een camping en u een echt herstellende rust te laten ervaren, door te kiezen voor het huren van een stacaravan in de Vogezen, een bijzonder groene en aangename regio.

Huur hier uw stacaravan in de Vogezen

De camping Au Clos de la Chaume heeft verschillende soorten accommodaties ter beschikking, om u diverse huuropties van stacaravans in de Vogezen aan te bieden. U vindt er met name cottages, chalets, bungalows, en natuurlijk niet te vergeten de stacaravan, voor een ruime keuze, in functie van uw budget en wensen. Onze 3-sterren camping heet u van harte welkom in hoogwaardige verblijven, voorzien van al het nodige comfort, zodat u gedurende uw vakantie gewoon kan genieten van de regio en de faciliteiten die wij u natuurlijk aanbieden.

Onze accommodaties zijn voorzien van twee of drie kamers. Ze kunnen tussen 2 en 6 personen ontvangen en u kan er genieten van een houten terras met zonneblinde / parasol alsook van een tuinset, gezellig om tijdens uw vakantie buiten te eten. In de Chalet, Cottage, Bungalow en Stacaravan kan u ook genieten van een badkamer met gescheiden WC (afhankelijk van het model). In de Cotton Lodge Nature (2/4 pers), kan u gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Hoe dan ook, voor een harmonieuze en gezellige vakantie, gaat er niets boven een huurwoning van Au Clos de la Chaume.