Activiteiten op de camping :
wat is het programma dat jullie voor ons in petto hebben ?

Uiteraard is het ons doel dat u kan genieten van een perfecte vakantie op onze 3-sterren camping in de Vogezen. Dat is de reden waarom wij, op het gebied van animatie, aan verschillende activiteiten op de camping gedacht hebben, zodat u elke dag kan genieten, zonder te merken dat de tijd voorbij gaat. Natuurlijk zijn de faciliteiten toegankelijk voor de hele familie. Er is op ons kampeerterrein aan alles gedacht zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn geluk te vinden tijdens de vakantie.

Onze te ontdekken activiteiten en animatie op de camping

Uiteraard kan u in de eerste plaats profiteren van onze faciliteiten, ons overdekt zwembad, waar u gedurende het hele zomerseizoen van 1 mei tot 20 september welkom bent. Onze camping is om u te vermaken, ook op andere activiteiten gericht.

Deze biedt u met name de aanwezigheid van een speeltuin voor de allerkleinsten met speeltoestellen zoals een glijbaan, een schommel, een zandbak, wiptoestellen, vanalles om op te klauteren en om zich mee te amuseren. De ouderen kunnen hun hart ophalen door ons volleybal -en sportterrein, alsook de petanquebaan, pingpongtafels, maar ook andere activiteiten die natuurlijk op ons kampeerterrein mogelijk zijn.

Wij bieden ook natuuractiviteiten aan zoals boogschieten met een professionele monitor (in het hoogseizoen) en onze befaamde Familiewandeling in de natuur met een berggids (in het hoogseizoen), om samen met de familie de fauna en flora en veel andere verrassingen te ontdekken !

We also have in our forest a barefoot trail, which can be enjoyed anytime with all the family !

Outdoor activities are also on offer, our famous Family Nature Walk led by a mountain guide (during the high season), where you can find out about the flora and fauna (as well as many other surprises!) together as a family.

We also run a Relaxation – Sophrology class in high season from 18:30 – 20:00 (30 min for kids/families and 1 hour for adults only).(animation in High season).

Discover or learn more about our beautiful sky full of stars, thanks for our animation “Around the stars”, on site and with a Mountain Guide specialised in Astronomy, you and the kids will love it ! Quite often we even see falling stars ! (animation in High season).

Er is ook een speelhal ter beschikking, met in het bijzonder een kickertafel, een flipperkast, een biljarttafel, elektronische spelletjes, maar ook een bibliotheek in 3 talen wanneer u in de stemming bent om te lezen.

Merk op dat er in het midden van de camping een beekje stroomt.Dit is de kans om verschillende activiteiten te ontdekken rondom deze natuurlijke attractie, met name een kleine bootrace, het bouwen van een dam, of een watermolen, …

Onze Mini-club (dinsdagochtend 14 juli- 25 augustus) is ook gericht op de natuur en biedt de meest avontuurlijke kleinsten een kleine wandeling aan met het bouwen van eekhoornhuisjes in het bos van de camping, een activiteit waar alle kinderen dol op zijn ! Het doel is om, gedurende uw vakantie in Clos de la Chaume, een camping waar het prettig wonen is, 100% te kunnen genieten van deze groene natuur.

Zwembad, sport, natuur, alles is voor u ter plaatse beschikbaar om een onvergetelijke vakantie te beleven op onze camping. Laat u verleiden door de levenskwaliteit en de verscheidenheid aan faciliteiten op onze camping in de Vogezen.