Camping in de Vosges met activiteiten voor heel het gezin

Wat is het programma dat wij voor u in petto hebben voor uw vakantie op de familiale camping in de Vosges?

Wat wij het liefste willen is u een ideale vakantie bieden op onze camping in de Vosges. Daarom hebben wij overal aan gedacht, wat betreft de animaties en de activiteiten. Zodat u van iedere dag kunt profiteren, zonder zich te vervelen. De infrastructuren zijn natuurlijk voor heel het gezin toegankelijk, alles is ontworpen zodat iedereen zich kan vermaken tijdens de vakantie in Gérardmer.

Onze activiteiten en animaties voor het hele gezin op de camping

Uiteraard kunt u gebruik maken van onze belangrijkste infrastructuur, ons overdekte en verwarmde zwembad in de Vosges, waar u tijdens het zomerseizoen welkom bent van 1 mei t/m 20 september. Onze 3-sterren camping in Corcieux  zet ook in op andere activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken.

Er is onder andere een speeltuin voor de kleintjesmet glijbaan, schommel, zandbak, wip en het nodige om te klimmen en zich te vermaken. De grotere kinderen kunnen zich vermaken op het volleybal- en multisportveld, en op ons jeu de boules terrein ze kunnen tafeltennissen, en zich vermaken met de andere activiteiten die mogelijk zijn op onze camping in Gérardmer.

Lees verderInhoud verminderen

Activiteiten met het gezin in de natuur met uw Camping in Corcieux

Wij stellen ook activiteiten in de natuur voor, zoals onsblotevoetenpad in het hart van ons bos en onze beroemde Natuurwandeling voor het gezin met een berggids (in het hoogseizoen), zodat u samen met uw gezin de fauna en de flora kunt ontdekken, en nog veel meer!

Ontdek op iedere donderdagavond van 16/07 tot 20/08 onze animatie “Rondom de Sterren” met een berggids die gespecialiseerd is in sterrenkunde, op de camping, voor klein en groot! De sterren ontdekken en misschien een vallende ster zien, dat is magisch, en het gebeurt allemaal op uw camping in de Vosges met de sterrenanimatie! (in het hoogseizoen)

Wij stellen ook een workshop voor, relaxatie – sofrologie, op maandag van 18:30 uur tot 20 uur (de eerste 30 minuten zijn voor kinderen of gezinnen, daarna 1 uur voor volwassenen). (in het hoogseizoen)

Een speelzaal staat tot uw beschikking, met onder andere een baby-foot, een flipperkast, een biljarttafel, andere spellen (en bordspellen op aanvraag), maar u vindt er ook een bibliotheek in 3 talen, voor uw leesplezier.

Camping in de Vosges met kinderclub club met activiteiten rondom de natuur

Binnen de camping loopt een beekje en dit is de gelegenheid om verschillende activiteiten te ontdekken rondom deze natuurlijke attractie, zoals een bootrace, het maken van een dam, of een watermolen …

OnzeMini-club (dinsdagochtend van 14 juli – 25 augustus) staat ook in het teken van de natuur en we nemen de kleintjes mee op een kleine avonturiers wandeling, met de bouw van hutten voor eekhoorntjes in het kleine bos van de camping, een activiteit waar de kinderen dol op zijn! Het doel is om 100% te profiteren van de groene en aangename natuur tijdens uw vakantie op camping Au Clos de la Chaume, een plek waar het fijn vertoeven is.

Zwembad, sport, natuur, u heeft alles ter plekke tot uw beschikking, zodat wij u een onvergetelijke vakantie kunnen bieden op onze gezinscamping in de Vosges. Er zijn ook veel andere activiteiten mogelijk rondom de camping.

Laat u verleiden door de kwaliteit van het leven op onze camping en door de verscheidenheid aan infrastructuren.