Natuurcamping in de Vosges: Au Clos de la Chaume en zijn Petit Bois

Uw bent een echte natuurliefhebber en verblijft graag verbonden met de natuur? Onze camping in Corcieux Au Clos de la Chaume ligt in een rustgevende omgeving en biedt u een natuurvakantie in de Vosges. Ontdek de zen-ruimte, gelegen in een groene en bosachtige omgeving.

Ontdek onze zen-ruimte, met ligstoelen, hangmatten en absolute kalmte.

Op camping Au Clos de la Chaume combineert u gezelligheid, rust, ontspanning en plezier in de natuurlijke omgeving van de Vosges. Wat is er nou beter dan een vakantie op een 3-sterren camping in de Lorraine nabij Gérardmer. Ons team staat voor u klaar in de rustgevende natuur met een klein bos in de Vosges om u een heerlijke vakantie te bieden.

Lees verderInhoud verminderen

Natuurvakantie in het hart van de Vosges

Tijdens onze volgende vakantie of weekendje weg vergeten we alles! Richting Natuurpark Ballons des Vosges, camping Au Clos de La Chaume in Corcieux is echt iets voor u! Onze camping spreidt zich uit over meerdere hectaren van groen waar u grote buitengebieden en een klein bos zut ontdekken. Deze plek leent zich goed voor een weekend in de natuur van de Vosges. Met uw gezin, uw vrienden en op elke leeftijd, kunt u dit kleine stukje bos gaan verkennen en een deel uit laten maken van uw vakantie.

Wandel op blote voeten over het blotevoetenpad in het hart van ons Petit Bois, ons kleine bos, en laat u meevoeren door deze natuurwandeling met uw gezin. Ga naar het beekje dat u de kans biedt om verschillende familie activiteiten te ontdekken: steentjes over het water laten ketsen, bootraces, natuurlijke dammen maken of een watermolen.

100% natuurlijke activiteiten in de Vosges

Gelegen in Corcieux, stelt onze camping nabij het meer van Gérardmer in de Vosges het hele hoogseizoen activiteiten voor om de fauna en de flora van de Vosges te ontdekken, met het hele gezin natuurlijk. Onze 3-sterren camping Au Clos de la Chaume heeft gegarandeerd buitengewone momenten te bieden aan groot en aan klein.

Fiets langs de paden, loop te midden van dier- en plantensoorten of ga uit op ontdekking. Vergeet ook niet de waterspelen aan het beekje, de rust van deze plek zal u nog verrassen.

De kinderen kunnen zich daar goed vermaken en het moois van de natuur ontdekken, terwijl de volwassenen genieten van het mooie landschap en van de kalmte die er heerst. Voor een ieder een eigen stukje paradijs.

Ontdek een camping Sites et Paysages in de Vosges

Camping verbonden met de natuur: een unieke ontmoeting

Sites et Paysages is een onafhankelijk netwerk van meer dan 50 natuurcampings met 3 tot 5 sterren, gelegen in de mooiste regio’s van Frankrijk en in de nabijheid van belangrijke natuurlijke en culturele erfgoed bezienswaardigheden. Sites et Paysages werd opgericht in 1982 door een groep van eigenaars die liefhebber zijn van de natuur en hun regio. Iedere camping biedt een unieke toeristische belevenis, gebaseerd op het ontdekken van een plek, de ontmoeting met de eigenaar en de lokale bevolking, en maakt deel uit van departicipatieve toeristische beweging.
Een ervaring die beleefd moet worden, gebaseerd op authenticiteit en uitwisseling, waar iedere eigenaar zich aan houdt.

Camping Clos De La Chaume: Logo Au Clos De La Chaume (1)

Een camping Site et Paysage in het hart van de natuur

Onze camping nabij Gérardmer maakt deel uit van het Sites et Paysages netwerk, dat tot doel heeft om campings met verschillende categorieën van comfort te bevorderen, maar altijd directe relatie met de natuur, in de ruimste zin van het woord. Het doel is om reizigers opnieuw een verbinding te bieden met de mooiste regio’s van Frankrijk, hun terroir, hun authenticiteit, en dat voor het hele gezin. Meer dan 50 campings zijn erbij verbonden, waaronder de camping Au Clos de la Chaume in de Vosges. Het zal u een waar genoegen zijn om te verblijven op een kleinschalige plek, waar authentieke uitwisselingen tussen vakantiegangers en personeel belangrijk zijn, maar ook tussen toeristen en de natuur.