3-sterren camping in de Vosges met kwaliteitsdiensten

Uw 3-sterren camping in de Vosges biedt velerlei diensten …

Uw camping Au Clos de la Chaume is geopend van 7 april t/m 20 september voor de accommodaties, en van 21 april t/m 20 september voor de staanplaatsen.

De receptie van de camping verwelkomt u dagelijks in het hoogseizoen (juli en augustus), van8:30 uur tot 12 uur en van 13:30 uur tot 19 uur.  (de openingstijden zijn beperkt in het laagseizoen 9 uur tot 12 uur14 uur tot 19 uur).

U vindt veel informatie over de omgeving van onze natuurcamping vogezen en wij delen graag onze kennis van de streek (bezienswaardigheden, niet te missen natuurgebieden, wandelroutes, mountainbike- en fietsroutes, het bos, het water, de geschiedenis… kortom, veel goede raad).

Geniet van een rustgevend verblijf op de 3-sterren camping in Gérardmer

De camping ligt aan het begin van het dorp Corcieux. Op 500 meter afstand vindt u in ons kleine dorp alle nodige voorzieningen: restaurants, snacks, bar, winkels, toeristenbureau, kranten en tijdschriften …

Uw 3-sterren camping in de Vosges met overdekt zwembad geeft u tips en nodigt u uit om lekker te gaan eten in departner restaurants in het dorp (Restaurant le Commerce, Auberge Au Grain de Sel en Snack le Forfelet), op 500 m, de hele week door. U kunt ook een lekker ijsje  eten op de camping of een drankje doen bij de bar van het dorp!

Wilt u liever rustig eten op uw kampeerplaats? Bestel dan een pizza! In het hoogseizoen komt een pizzatrucktwee keer per week langs de camping (9/07 t/m 23/08) en een verkoper van geroosterde kip / aardappelen één keer per week.  (7/07 t/m 25/08).

Bij de receptie van uw camping in Corcieux, vindt er voor uw comfort een depot van vers stokbrood en croissants  plaats, dagelijks in juli en augustus. IJs en gasflessen zijn ook te koop.

Lees verderInhoud verminderen

Proef de lokale gastronomie van de Elzas op uw 3-sterren camping in de Vogezen

Omdat gastronomie en terroir integraal deel uitmaken van het Franse erfgoed, stelt het team van de 3-sterren camping in Gérardmer een proeverij voor van wijnen uit de Alsace. Deze proeverij vindt iedere woensdag (juli en augustus) plaat en wordt geanimeerd door een kleine wijnproducent uit de Alsace. Ontdekkingen, Participatief Toerisme en gezelligheid staan op het programma!

Kwaliteitsdiensten voor een geslaagd verblijf op een 3-sterren camping in de Alsace

Onze 3-sterren camping in de Vogezen beschikt over een wasruimte waar wasmachines beschikbaar zijn. Deze is dagelijks geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 19.00 uur.

Alle accommodaties zijn voorzien van dekens enkussens en het is mogelijk om lakens te huren (€ 12/eenpersoonsbed, € 14/tweepersoonsbed). We bevinden ons in de bergen, de nachten kunnen fris zijn …

Blijf tijdens uw vakantie op de camping in contact met uw dierbaren! NIEUW systeem: Een Wifi internetverbinding is op hele kampeerterrein beschikbaar, deze is op een beperkte zone gratis (speeltuin / zwembad / speelzaal) op basis van 1/2 uur iedere 6 uur en de verbinding is onbeperkt beschikbaar op alle staanplaatsen en bij alle accommodaties van de camping (tegen betaling, werkt op 2 apparaten, maar niet gelijktijdig). U kunt uw wifi toegangscode 24 uur per dag online kopen of bij de receptie van uw camping in Corcieux.

Sommige staanplaatsen bevinden zich in de nabijheid van de sanitaire blokken en van het sanitair PBM, vraag ons er gerust naar als het u van nut kan zijn, vooral voor personen met een beperkte mobiliteit.

Vakantievouchers en credit card worden geaccepteerd, wij zijn ook lid van het VACAF-systeem.