Speciale aanbiedingen

Aanbiedingen Kom logeren op camping Clos de la Chaume, een goedkope camping in de Vogezen waar u kunt genieten van optimaal comfort en een uitzonderlijke omgeving, zoals Gérardmer of de meren van de Vogezen. De camping Clos de la Chaume wacht op u voor een kleurrijke vakantie bij ons.

Voordelig op vakantie op een camping in de Vogezen

In de Vogezen kunt u genieten van een rijke natuurlijke omgeving met bossen, bergen en bergkammen terwijl u profiteert van goedkope accommodatie. Profiteer van de talrijke accommodaties zoals stacaravans, bungalows, cottages maar ook ongewone accommodaties die ieder van u zullen bekoren. Onze goedkope camping in de Vogezen biedt iedereen de mogelijkheid om nieuwe energie op te doen en weer in contact te komen met de natuur door te verblijven op een camping met betaalbare prijzen en een ruime keuze aan huuraccommodaties en staanplaatsen. Zo kunnen avontuur en comfort worden gekoppeld aan een goedkoop maar verjongend verblijf.

Profiteer van de kwaliteitsvoorzieningen van camping Clos de la Chaume

Op onze goedkope camping in de Vogezen kunt u genieten van kwaliteitsvoorzieningen. U kunt een duik nemen in een overdekt zwembad dat verwarmd is tot 26°, zodat groot en klein kunnen genieten van de geneugten van het zwemmen. Een solarium staat ook tot uw beschikking om te genieten van een moment van ontspanning op de ligstoelen van de camping. In het hart van onze goedkope Vogezencamping vindt u een beekje in ons kleine bos waar u met uw kinderen kunt spelen en even kunt leven op het ritme van het water. Bovendien is er een speeltuin voor de kinderen en een speelzaal waar iedereen zich naar hartelust kan uitleven, ongeacht de leeftijd.

De diensten die u worden aangeboden op de goedkope camping Vosges

Op camping Clos de la Chaume ontvangen wij u met veel gezelligheid voor een verblijf in de buurt van Gérardmer. Het team biedt u vele diensten zoals een wasserette, een bar, een pizzawagen, een brooddepot… Onze goedkope camping in de Vogezen biedt u ook diverse activiteiten met glijbaan, multisport, volleybal of jeu de boules velden… U kunt dus sereen uw verblijf doorbrengen want onze grootste tevredenheid is onze klanten.