Camping Vogezen met zwembad

Tijdens uw volgende kampeervakantie in de Vogezen in Frankrijk geniet u van een ontspannende omgeving midden in de natuur, maar niet alleen! Om uw verblijf in Au Clos de la Chaume zo aangenaam mogelijk te maken, kunt u rekenen op de recreatiemogelijkheden van onze camping in de Vogezen met zwembad in een betoverende omgeving.

Camping met zwembad in de Vogezen en beekje nabij Gérardmer

Het comfort van een camping met zwembad in de Vogezen en de charme van een beekje

Wanneer u naar onze camping komt, op 15 kilometer van Gérardmer, voor een paar dagen vakantie, kunt u genieten van verschillende watergebieden. Zowel in de beek in ons kleine bos als in het verwarmde zwembad van onze camping in de Vogezen kunt u genieten van water met een goede temperatuur en van de zomerse geneugten. Dankzij het comfort van het overdekte zwembad (gemiddelde temperatuur 26 graden) in het hart van de Vogezen kunnen jong en oud in alle rust zwemmen, ongeacht het seizoen. Geniet van het zwemplezier, de waterspelen of ontspan rond ons mooie zwembad en onder de luifel. Een kans om glamping in de Vogezen te ervaren, een combinatie van comfort, natuur en buitenactiviteiten.

Opening van ons zwembad:
 Van 1mei t/m 20 september,
Van 10 uur tot 19 uur

Geniet ook van het beekje dat door onze camping loopt (een kleine dam, watermolen, bootrace met bootjes die door de kinderen zijn gemaakt …).

Lees verderInhoud verminderen

Camping nabij Gérardmer met overdekt en verwarmd zwembad

Het weldaad van water en zwemplezier wacht op u op onze camping met waterpark in de Vosges. Laat u tijdens uw verblijfin Corcieux in het massief van de Vosges, in een chalet, stacaravans in de Vogezen of op een staanplaats, verleiden door ons waterpark dat tot ieders genoegen open is voor al onze vakantiegangers.

Ontspanningsmomenten tijdens uw gezinsvakantie in de Vosges

Ontspan in het hart van de Vosges aan het zwembad van de camping, waar een zonnedek is uitgerust met ligstoelen. Gebruik de ligstoelen om te ontspannen en om van de zon te genieten die het zomerseizoen ons brengt en om wat kleur te krijgen tijdens het zonnebaden.

Tijdens hun natuurlijke vakantie in het massief van de Vosges, zullen klein en groot verleidt worden door deze aangename activiteit en natuurlijk is ons zwembad het hele seizoen open (opening van de camping). Dat is nou precies het voordeel wanner je kiest voor  een camping met verwarmd zwembad in de Vogezen! Reserveer nu om te profiteren van al dat onze camping met overdekt zwembad te bieden heeft in de Alsace. Ontspanning gegarandeerd

Ontspan aan de rand van het water op uw camping met overdekt zwembad in de Vosges

Farniente langs het water of watersporten, combineer uw middagen aan het zwembad of bij het beekje op uw eigen manier op onze camping nabij het meer van Gérardmer, ongeacht uw leeftijd.  

Een groene omgeving voor uw zwemplezier in de Vosges

Profiteer tijdens uw volgende vakantie in het massief van de Vosges van het zwembad, maar laat u ook, in alle veiligheid, verleiden door de waterspelen bij het beekje dat langs de camping loopt. De kinderen kunnen profiteren en genieten van beide zwemplekken  die totaal anders zijn van elkaar. Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten en infrastructuren op onze camping in de Alsace met overdekt zwembad , zodat u tijdens uw verblijf de mogelijkheid heeft om verschillende activiteiten te ondernemen voor een geslaagde vakantie onder de zon van Corcieux in de Vosges.

Op onze goedkope camping met zwembad nabij Gérardmer , kunt u heel de dag genieten van het water, maar u kunt ook deelnemen aan andere sporten en spelen op de verschillende sportvelden. Een perfecte trip naar de Vosges nabij Gérardmer voor het hele gezin! U zult genieten van een onvergetelijke zomervakantie met zwembad in de Vosges!