Veelgestelde vragen

Contact opnemen

Als u per telefoon of per e-mail direct contact op wilt nemen met de camping, vindt u de gegevens onderaan de pagina van de camping.

  • Per telefoon: Wij zijn te bereiken op: 0033 (0)3.29.50.76.76 of 0033 (0)6.8519.62.55.
  • Per e-mail: Verstuur uw e-mails naar: info@camping-closdelachaume.com (Pascaline zal u antwoorden)
Hoe betalen we ons verblijf?

U kunt uw verblijf betalen:

  • credit card: voor een veilige en snelle betaling op onze website: www.camping-closdelachaume.nl
  • ANCV cheques: direct naar de camping te versturen binnen 7 dagen na reservering
  • ANCV vakantievoucher app
  • bankoverschrijving: onze bankgegevens zijn te vinden op de bevestiging van uw reservering
  • Het is mogelijk om het saldo per cheque te betalen. Neem voor de aanbetaling contact met ons op.
Wat zijn de aankomst-en vertrektijden van de accommodaties?

De accommodaties zijn beschikbaar vanaf 16 uur tot 19 uur, het vertrek voltrekt zich voor 10 uur. In geval van een late aankomst, is het mogelijk dat de receptie al gesloten is, daarom is het noodzakelijk om ons op voorhand in te lichten op 0033 (0)6 85 19 62 55. De staanplaatsen zijn beschikbaar vanaf 13:30 uur in het hoogseizoen (14 uur in het laagseizoen).

Ik zou graag meer informatie krijgen over het zwembad.

Geopend vanaf 1 mei t/m 20 september, dagelijks van 10 uur tot 19 uur De gemiddelde temperatuur van het water is 26 graden. De overkapping van het zwembad is UV-bestendig, het wordt aangeraden om geen zonnebrandmiddelen te gebruiken. Voor meer comfort kunnen de zijpanelen worden geopend, terwijl de UV-bestendige overkapping dicht blijft.

Is er WIFI op de camping?

Wifi is gratis en beperkt in het speel-en zwemgebied. Tegen betaling is het ook beschikbaar in alle accommodaties en op alle staanplaatsen.

Moet ik een borg betalen?

Een borg van € 300 (per credit card, cheque, cash) zal voor de huur van een accommodatie worden gevraagd bij uw aankomst, deze wordt bij vertrek weer teruggegeven of binnen 14 dagen na uw vertrek, als er geen schade is geconstateerd. Een borg van € 20 wordt gevraagd voor de slagboomkaart.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren worden in sommige accommodaties geaccepteerd (zie de pagina accommodaties) en op alle staanplaatsen van de camping, tegen betaling van een dagtarief per dier (meer informatie is te verkrijgen bij de camping). De dieren moeten aan de lijn worden gehouden en in bezit zijn van een up-to-date vaccinatieboekje, waar op ieder moment naar gevraagd kan worden. Voor de veiligheid en hun welzijn mogen de dieren niet alleen in de accommodaties achter worden gelaten.

Beschikt u over baby spullen?

Het is mogelijk, zolang er voorraad is, om een kit voor uw baby te huren, bestaande uit een kinderstoel en een opvouwbedje. Reserveer ze direct tijdens uw campingreservering of bel ons.

Is het mogelijk om verschillende accommodaties / staanplaatsen naast elkaar te reserveren?

U hoeft enkel een opmerking op de reservering te zetten en wij zullen ons uiterste best doen om in te gaan op uw verzoek … Denk eraan om zo vroeg mogelijk te reserveren, bij een late reservering kan de mogelijkheid niet meer bestaan.

Accepteert u vakantiecheques?

U kunt uw verblijf betalen met ANCV-vouchers en met de ANCV voucher app.

Zijn zwemshorts toegestaan?

Ja, maar indien mogelijk geven we de voorkeur aan een zwembroek. Kleine kinderen moeten speciale zwemluiers dragen.

Mag ik barbecueën op de camping? Is het toegestaan om een plancha te gebruiken?

Ja, er mag gebruik gemaakt worden van een barbecue (kolen, gas en elektrisch), maar in bepaalde periodes kunnen ze worden verboden, vooral tijdens een hittegolf, vraag het ons bij uw aankomst. Bij de accommodaties mogen de barbecue en de plancha worden gebruikt, maar wel op afstand van de terrassen, tafels, heggen en bomen.