Onze staanplaatsen op de camping in Corcieux in de Vosges

Aangename en ruime staanplaatsen op de camping in de Vosges …

3-sterren camping Au Clos de la Chaume in de Vosges  biedt de mogelijkheid om te verblijven op een van de 94 kampeerplaatsen (waarvan 25 accommodaties), in het hart van het Natuurpark van de Vosges en op een terrein van 4 ha.  Of u nu verblijft in een tent, een caravan of in een camper, geniet van uw vakantie in de buitenlucht in Corcieux, nabij Gérardmer!

Campingplaatsen in Corcieux geopend van 21 april t/m 20 september 

Tijdens uw verblijf op camping Au Clos de la Chaume geniet u van vlakke, grasrijke en ruime staanplaatsen van ongeveer 100 m², verdeeld over een terrein van 4 ha. En u heeft ook toegang tot het overdekte zwembad van de camping. Voor nog meer gemak, hebben we Grand Confort staanplaatsen gecreëerd, met een gemiddelde oppervlakte van 140 m², met aansluitingen voor water + afvalwater + elektriciteit 10 AMP. Daar deze veel gevraagd zijn, raden wij u aan om snel te reserveren. Om aangenaam te ontwaken, kunt u iedere ochtend verse stokbroden en croissants kopen bij de receptie van uw camping in de Vosges. (in juli en augustus)

Het is toegestaan om op de staanplaatsen en bij de accommodaties te barbecueën (niet op de terrassen). Honden aan de lijn en met een up-to-date gezondheidsboekje zijn ook toegestaan op uw camping in de Vosges.

De camping in het departement 88, geschikt voor onze vrienden met camper.

Het terrein voor campers is hard en vlak. Camping Au Clos de la Chaume beschikt over een afvoerpunt voor afvalwater en een waterpunt voor uw voertuig.

Natuurcamping in de Vosges voor de camper

Kies de camping voor een halte tijdens uw reis met de camper en ontdek de meren, de bossen en de watervallen! U kunt zelfs een uitstapje maken naar onze buren in de Alsace op maar enkele kilometers afstand en de Wijnroute ontdekken (Alsace op 25 km). Voor onze camper vrienden is alles makkelijk op camping Au Clos de la Chaume nabij Gérardmer, want ze kunnen de camper gewoon laten staan en te voet naar het dorp gaan voor hun inkopen en profiteren van de vele restaurants … Veel wandelroutes of fiets-en mountainbikeroutes zijn mogelijk vanaf uw camping in de Vosges. Klinkt een natuurvakantie op camping Au Clos de la Chaume goed?