Het comfort van een overdekt zwembad, de charme van een kabbelend beekje …

Uw camping in de Vogezen met overdekt zwembad wacht op u

Wat een genot om te kunnen zwemmen in water op de juiste temperatuur en te kunnen genieten van de geneugten van de zomer, wanneer men voor enkele dagen tijdens de vakantie vertrekt. Ons terrein is een camping gelegen in de Vogezen met een overdekt zwembad (gemiddelde temperatuur van 26 graden), waar u de mogelijkheid heeft om af te koelen. Dankzij het comfort van het overdekt zwembad, kan u genieten van de geneugten van het zwemmen van 1 mei tot 20 september of u kan gewoon ontspannen rond het zwembad en op een luchtmatras.

U kan tijdens uw verblijf genieten van ons zwembad van 10u tot 19u.

Geniet ook van het beekje dat door onze camping stroomt (het bouwen van een kleine dam, een watermolen, kleine bootrace gemaakt door de kinderen,…).

Een perfecte locatie voor jong en oud

De voordelen van het water en het baden wachten op u, op onze camping in de Vogezen met overdekt zwembad. Deze is ook uitgerust met een zonneweide, die het zwembad omgeeft en u toelaat ten volle te genieten van de zonnestralen die voor een mooi zomerseizoen en een bruin kleurtje zorgen. Jong en oud laten zich door deze leuke activiteit verleiden, en uiteraard, is ons zwembad het hele seizoen geopend. Dit is het voordeel om te kiezen voor een 3 sterren camping in de Vogezen met zwembad ! Reserveer nu om te genieten van de activiteiten van onze camping.

Of u nu eerder zin heeft om te luieren aan de rand van het water, of liever wilt watersporten, u kan, ongeacht uw leeftijd, uw namiddag aan het zwembad en ontspanning aan het beekje op uw manier op onze camping combineren. Natuurlijk hebben wij ook nog tal van andere activiteiten en faciliteiten voorhanden, zodat u tijdens uw verblijf op de camping met overdekt zwembad in de Vogezen de kans heeft om verschillende activiteiten te beoefenen.

U kan zich dus de hele dag bezig houden met waterplezier maar ook verschillende sporten en spellen spelen op de daarop voorziene terreinen. Een perfect avontuur in de Vogezen voor de hele familie !