Camping Vosges: 3-sterren camping Au Clos de la Chaume, Sites & Paysages

Een camping in de Vosges nabij Gerardmer

Pascaline, Mike en Raphaël heten u van harte welkom op hun camping in de Vosges in Corcieux , of u nu als koppel, met uw gezin of met vrienden komt. Hun camping heeft de labels “Qualité Tourisme“ et “Clef Verte“ en ligt op 10 minuten van Gérardmer (“de parel van de Vosges“) en van de Vallée des Lacs in de Vosges (vallei met meren) De camping ligt aan het begin van het dorp Corcieux in de Vosges. Op 500 meter afstand, in ons kleine dorpje, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw verblijf in het hart van de Vosges: restaurants, snacks, bar, winkels, toeristenbureau … Deze kleinschalige camping in de Vosges heet u van harte welkom in een van de mooiste regio‘s van Frankrijk, in de Alsace Lorraine, en dicht bij de natuurgebieden van de Vosges.

Verblijf op een camping in de Vosges en blijf verbonden met de natuur

Het pluspunt van camping Au Clos de La Chaume in de Vosges: activiteiten 100% natuur

  • Waag eens een wandeling op ons blotevoetenpad in het bos en neem deel aan de Familie Natuurwandeling met een berggids
  • Neem deel aan onze animatie “Rond de Sterren“ met een berggids die gespecialiseerd is in sterrenkunde, voor klein en groot!
  • Ontdek ons atelier ontspanning – sofrologie, voor volwassenen of met het gezin

Kies voor de huur van een Chalet in de Vosges

3-sterren camping Au Clos de la Chaume in de Vosges is een gezinscamping vlakbij Gérardmer in Corcieux. Hij beschikt over 94 staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Maar ook over 25 vakantie accommodaties in de Vosges die plaats bieden aan 2 t/m 6 personen. Verblijf in een chaletmobilhomebungalow en cottage, op een oppervlakte van 4 ha. Voor een ongewoon verblijf op de camping in de Vosges, stellen wij ook de ingerichte tent Cotton Lodge voor, een ideale combinatie van een comfortabele vakantie met uw gezin of vrienden en het traditioneel kamperen. Onze camping in de Hautes Vosges, niet ver van de Rijn, tussen Épinal en Colmar, beschikt ook over een accommodatie voor mensen met beperkte mobiliteit (Bungalow Noisetier).

Op een camping met zwembad in de Vosges

Geniet tijdens u verblijf van een camping nabij Gérardmer met waterpark dat beschikt over een overdekt zwembad met een zonnedek. Om nog langer te kunnen profiteren van het zwemplezier, met steeds meer comfort en water dat gemiddeld 26 graden is van 1 mei t/m 20 september! Geniet van ons overdekte zwembad in de Vosges om te ontspannen na uw uitstapjes in de regio van de Vosges of na een actieve dag in het oord La Bresse Hohneck. U zult zeker genieten van het zwemmen en van de fijne gezinsmomenten op onze camping bij het meer van Gérardmer.

Profiteer het hele jaar van onze aanbiedingen

Camping Sites et paysages: campingnetwerk verbonden met de natuur!

Meer dan 50 campings van 3 tot 5 sterren in de mooiste gebieden van Frankrijk om weer in contact te komen met de natuur en om gedreven mensen te ontmoeten. Een unieke ervaring om herinneringen te maken.

Lees verderInhoud verminderen

Camping Vosges: natuurlijke en familiale sfeer in het hart van het natuurpark Ballons des Vosges

Kies voor uw volgende vakantie voor onze camping met activiteiten in de Vosges , in Corcieux, vlakbij het bekende oord Gérardmer en maak eens een wandeling met uw gezin langs het meer! Voor een geslaagd verblijf en onvergetelijke herinneringen, helpen wij u om een activiteit te kiezen: vissen, wandelingen, fietstochten, mountainbiken, bezoeken van bezienswaardigheden … Er is meer informatie te vinden op onze pagina Toerisme in de Vosges om te kiezen tussen meer en gebergte. De strategische ligging van onze camping in Corcieux in de Vosges biedt veel mogelijkheden om op iedere dag die u in de Vosges doorbrengt iets anders te beleven en te ontdekken. Op onze camping Au Clos de La Chaume: klein en groot kan zich vermaken tijdens het verblijf in Gérardmer, dankzij onder andere een buitenspeeltuin voor de kinderen, een speelzaal, een volleybalveld, jeu de boules, tafeltennis … In Corcieux stelt onze camping nabij Gérardmer een grote keus aan nuttige en praktische diensten beschikbaar die uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk zullen maken.

Camping in de Vosges Sites et Paysages “100% natuur, 100% menselijk“

Op onze camping in de Vosges, cultiveren we al meer dan 20 jaar het verschil en wij maken deel uit van het eerstecampingnetwerk Natuur en Familie in Frankrijk die deze gedachte respecteert.

Onze camping Au Clos de la Chaume in de Vosges in Corcieux (88) ligt in het hart van een beschermd domein, in het natuurpark Ballons des Vosges, op 15 km van Gérardmer, in het hart van de Alsace Lorraine. Het is het ideale startpunt om de Vosges, de Alsace en de Lorraine te ontdekken. Wij hechten er belang aan om uw verblijf nabij Gérardmer zo aangenaam mogelijk te maken en u een zomervakantie te garanderen die in het teken staat van de natuur in de Vosges.