Wandelingen rondom de meren van de Vosges

plan-eau

Lac de Lispach, 88250 La Bresse

Camping Clos De La Chaume: Meer Van Grand Ballon Meer Van De Vosges

Verblijf op de camping vlakbij de meren van de Vosges

U houdt ervan om te wandelen in de natuur en denkt eraan om naar de Vosges te komen in de zomer of in de winter? U wilt graag rustige momenten beleven, ver van beton en de vervuiling van stedelijke gebieden? Het massief van de Vosges is dan de beste plek waar u in volledige harmonie bent met de natuur. De Vosges is absoluut een fantastisch Frans departement. Ontdek het beste van de Vogezen op Clos de la chaume, onze 3-sterren camping in Corcieux !

Het meer van Gérardmer

De ideale omgeving voor natuurliefhebbers

Het meer van Gérardmer wordt nog steeds de parel van de Vosges genoemd en het is een waar natuurparadijs op aarde en een van de mooiste plekken van de Vosges. Profiteer van de prachtige landschappen voor activiteiten als:

  • Watersporten tijdens de gunstige seizoenen;
  • Zwemmen;
  • Vissen.

De camping Au Clos de la Chaume ligt op maar 10 minuten afstand van het meer van Gérardmer. Deze natuurcamping in de Vogezen is ideaal voor een gezinsvakantie in de bergen. Het beschikt bovendien over eenoverdekt zwembad, zodat u heerlijk kunt ontspannen na uw uitstapjes in de regio.

Het meer van Lispach

De natuur in al haar glorie

Het meer van Lispach, niet ver van Bresse, is een natuurlijke schat die u de indruk geeft in poolgebieden te zijn. Het is een ideale plek om de Vosges te ontdekken, zowel in de winter als in de zomer. Zomers geniet u van het echte landelijke leven. De winter verleidt u om te gaan skiën of erop uit te trekken met sneeuwschoenen. In het winterse landschap waant u zich in de ijsgebieden van Canada. Na een dag vol avontuur keer je terug naar je stacaravan, chalet of kampeerplaats op onze 3-sterren camping in de Vogezen, en geniet je van het comfort van je accommodatie terwijl je uitrust.

Het meer van Longemer

De rust in het hart van de Vosges

U gaat graag de natuur in? De omgeving is ongerept en ideaal om weer tot rust te komen. Dit aantrekkelijke gebied biedt een fascinerend landschap en een veelheid aan activiteiten die rondom dit meer in de Vosges te doen zijn. U kunt bijvoorbeeld over de speciaal daarvoor aangelegde paden rond het meer wandelen.

Het meer van Retournemer

De plek om tot rust te komen.

Het meer van Retournemeris het allerkleinste meer in de Vosges. Zijn oppervlakte is 5,5 ha. Dit kleine watergebied ligt aan een groen bos en heeft een mooie waterval. Het meer heeft zijn wilde natuur behouden. De enige activiteit die is toegestaan rond dit meer is het wandelen.

Het massief van de Vosges biedt u de mogelijkheid om menselijke verhoudingen te versterken en te profiteren van wat de natuur te bieden heeft.

Profiteer van uw verblijf op de gezinscamping Au Clos de la Chaume nabij de meren van de Vosges om rondom de prachtige meren te wandelen.