Bezoek Corcieux

camping

88430 Corcieux

Camping Clos De La Chaume: Bezoek De Vosges Corcieux

Uw vakantie op de camping in Corcieux in de Vosges (88)

Gelegen in het Grand-Est van Frankrijk op zo‘n vijftien kilometer ten noorden van de Gérardmer regio, is Corcieux een plaats in het departement van de Vosges. Dankzij de groene omgeving en de veelheid aan toeristische plekjes , wordt deze gemeente gewaardeerd door de vele toeristen die niet aarzelen om hier in de Vosges hun vakantie te vieren met hun gezin of samen als koppel.

Vindt u het ook moeilijk om uw volgende vakantiebestemming te kiezen en zou u graag een onvergetelijke vakantie beleven op een camping, kom dan naar de camping in CorcieuxAu Clos de la Chaume.

Wat is er te doen in Corcieux in de Vosges

Na de brand van 1944 die een groot deel van de infrastructuren vernietigde, werd Corcieux gedurende ongeveer vijftien jaar weer opgebouwd. Wat betreft het bouwkundig erfgoed van deze regio, kunt u tijdens uw verblijf op de camping in Corcieux de kerk van Notre-Dame de l’Assomption ontdekken. Dit gebouw werd in 1957 voltooid en het verrast vooral door zijn charme en unieke architectuur.

Toeristische routes vanuit Corcieux

In de omgeving van Corcieux zijn veel toeristische routes af te leggen, zoals:   De Route des Crêtes, de Wijnroute, de Route des Lacs

Om de privé en openbare gebouwen die in de jaren 1950 zijn verbouwd te bekijken, hoeft u alleen maar door het het centrum van de stad te wandelen. Natuurliefhebbers kunnen het parcours van de « Gravières des Grandes Nolles »bewandelen. Dit parcours voor voetgangers gaat zowel door beboste gebieden als door landelijke gebieden.

Huur van vakantie accommodatie op de camping in Corcieux in de Vosges

De gezinscamping Au Clos de la Chaume in Corcieux geniet een ideale ligging in het hart van de Vosges, waar comfortabele accommodaties worden geboden. Ongeacht uw budget heeft u de keus uit het huren van een mobilhome, een chalet of een bungalow, allen volledig ingericht, om uw verblijf in de Vosges zo aangenaam mogelijk te maken. U geniet hier van een rustgevende omgeving, 100% verbonden met de natuur, en van de voorzieningen van de camping. Het hele seizoen door worden vele animaties voorgesteld voor het hele gezin.

Camping Corcieux met overdekt en verwarmd zwembad

Camping Au Clos de la Chaume beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad, zodat u met uw gezin of vrienden fijn kunt ontspannen. Er gaat niks boven wat ontspannen aan de rand van het zwembad na een lange ontdekkingsdag in het hart van de Vosges. Geniet ook van de zon op het zonnedek rondom het waterpark.

Wat er te doen is tijdens een verblijf op de camping in Corcieux

Naast op ontdekking uitgaan naar het historisch erfgoed van Corcieux, zijn er ook andere activiteiten te ondernemen tijdens uw verblijf in de regio. Ontdek bijvoorbeeld mooie landschappen door op de fiets te stappen  of door een lange wandeling  te maken buiten de stad. U kunt ook deelnemen aan de uitstapjes die door camping Au Clos de la Chaume georganiseerd worden. Visliefhebbers kunnen naar de Neuné rivier om in alle rust van hun favoriete bezigheid te genieten.